Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Sreda, 22. februar 2017, ob 18. uri v Knjižnici Radlje: predavanje in predstavitev knjige.
 
Sreda, 22. februar 2017, ob 18. uri v Knjižnici Radlje: predavanje in predstavitev knjige.

V predavanju nam bo Marija Merljak, avtorica in soavtorica štirih priročnikov o zdravi prehrani, razkrila marsikatero nejasnost glede tega, katera je tista hrana, ki zagotavlja boljše delovanje želodca, črevesja, ledvic in jeter, čisto ožilje in krepko srce in katera hrana nam bo pomagala do zdravih kosti in boljše gibljivosti. Med drugim nam bo pojasnila, zakaj je dobro jesti ocvirke, se ne pretirano izogibati jajcam, maslu, polnomastnemu mleku in kozarcu ali dvema dobrega vina. V knjigi so združeni tradicionalno znanje in izkušnje naših prednikov z najnovejšimi raziskavami in dognanji različnih strok.

Marija Merljak je univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije. Vrsto let že deluje na področju svetovanja za zdravo prehrano. Na nacionalni televiziji pripravlja svetovalne oddaje o zdravi prehrani, išče bisere prehrane v starih tradicionalnih jedeh, v naši kulinarični dediščini … Poleg televizije ima svetovalne oddaje na več radijskih postajah, od nacionalne do regionalnih, redno objavlja svoje prispevke v revijah in časopisih in veliko predava po društvih, zdravstvenih ustanovah, domovih za ostarele in po šolah različnih ravni in profilov. Tokrat bo svoje bogato znanje delila z obiskovalci knjižnice v Radljah.


Objavljeno dne 14. februar 2017 (Arhivirano dne 28. februar 2017)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice